Budget-Klus
Griegstraat 16
3906 CH Veenendaal
Tel: 06 24792997

Mail direct naar Budget-Klus

KVK: 30.270.189

Badkamerrenovatie

Jan heeft onze badkamer prima gerenoveerd. Precies zoals we het wilde hebben in de afgesproken termijn voor het afgesproken bedrag. Verder vonden we het prettig dat we Jan op ieder moment om raad konden vragen over andere klussen waar we mee bezig waren. Zo heeft hij tussendoor een radiator verlegd en ons geholpen bij de gasaansluiting. We hebben ook nog drie kamers laten behangen, dit ziet er ook zeer strak uit en tegen een mooie prijs. Kortom, een aanrader.

Aanleg complete badkamer en toilet

Heeft bij ons de complete badkamer en toilet opgeleverd. Zeer ervaren en kundig vakman. Denkt erg goed mee en draagt oplossingen aan. Heeft zelfs extra werkzaamheden (tegelwerk keuken en koof in gang) gelijk opgepakt en binnen de planning opgeleverd.. Kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over Budget-Klus. Is tevens aangesloten bij het VLOK. Dit zorgt toch voor wat extra zekerheid. Mochten wij, of familie weer een klus hebben, dan zoeken we zeker weer contact met Budget-Klus.

Badkamer plaatsen

Zeer professionele eenmanszaak, hoge kwaliteit en vakmanschap, kennis van zaken, denkt mee in de breedste zin van het woord. Geeft ook tips over andere klussen en is een prettig persoon. Als wij niet tevreden zijn, dan is Budget-Klus dat ook niet. Absolute aanrader, we hebben na oplevering van de badkamer besloten ook het toilet te laten renoveren. Dit is eveneens naar volle tevredenheid uitgevoerd. TIP: Betrek Budget-Klus ook al bij de aankoop van de materialen (sanitair) of laat het zelfs door Budget-Klus leveren. Dit scheelt een hoop ellende.

Badkamer verbouwen/renoveren

Ik ben super tevreden met het geleverde werk van Jan. Ik heb een jaren 30 woning, waardoor Jan tegen hele oude materialen aanliep. Dit maakte zijn werk soms wel lastig, maar hij wist alle problemen op te lossen. Hij heeft van deze oude badkamer een geweldig mooie badkamer weten te maken. Jan komt al zijn afspraken netjes na en heeft extra hard gewerkt om de badkamer voor mijn verjaardag klaar te krijgen. Echt geweldig gedaan Jan! Voor een volgende klus, zal ik zeker Jan weer vragen. Een echte aanrader dus!!!

Renoveren badkamer

Jan Pater is een fijn mens om mee samen te werken, vakman en meedenker. Binnen budget gebleven en binnen de afgesproken tijd. Creatief met oplossingen. Ziet geen problemen, maar uitdagingen. Zou hem voor een volgende klus zonder aarzelen inschakelen. Het resultaat voldoet 100% aan onze verwachtingen.

Renovatie badkamer en toilet

De samenwerking met Jan Pater is bijzonder prettig en boven verwachting verlopen. Vanaf het eerste e-mailcontact tot aan de laatste dag heeft hij zeer uitvoerig met ons over alles gecommuniceerd. We zagen erg tegen de verbouwing op (oudere mensen met een gelijkvloerse woning) maar Jan heeft er alles aan gedaan om de noodzakelijke overlast in huis tot een minimum te beperken. Hij werkt zeer nauwkeurig en denkt constant vooruit, waardoor de uitvoering beter uitpakte dan wij het op papier gezet hadden. Kleine extra aanpassingen aan de opdracht zijn zonder extra kosten uitgevoerd, absolute service. Jan is een prettige en beleefde man in de omgang, laat aan het einde van de dag alles keurig netjes achter en heeft duidelijk liefde voor zijn vak. Zonder twijfel is Jan degene die we bij een volgende klus weer in zullen schakelen en die we aanraden bij anderen.

Totale renovatie badkamer alles eruit en opnieuw in Zeist

Budget-Klus bestaat uit Jan Pater de enige (inmiddels 2) werknemer en eigenaar. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Jan is een prettig persoon waarmee communiceren gemakkelijk gaat. Als dingen tegenvallen gaat hij niet direct praten over extra betalen. Een all-in klus is ook echt een all-in klus, zelfs kleine veranderingen doet hij niet moeilijk over. Hij werkt schoon en precies. Met de sloop van de oude badkamer viel de rotzooi enorm mee. We waren eigenlijk heel anders gewend. Jan is plezierig om in huis te hebben en elke werk spreekt hij volledig door en neemt de wensen van de klant echt mee. Ik zou jan durven aanraden bij mijn familie en beste vrienden. Een zeer tevreden klant

Moderniseren 2 badkamers en 2 toiletten

Van meet af aan maakte dit bedrijf een goede indruk en hadden we het gevoel daarmee goed zaken te kunnen doen. Niet alleen in de uitvoering maar ook in de voorbereiding heeft Jan ons goede suggesties gedaan die bruikbaar en nuttig bleken. Ook tijdens de uitvoering is dit een goed bedrijf gebleken, netjes werkend en betrouwbaar in het maken van afspraken. Een aanrader!

Renovatie van de badkamer

Jan Pater van budget-klus heeft oinze badkamer schitterend verbouwd. hij is iemand die met de klant mee denkt. hij heeft in 2 weken onze badkamer gedaan. Elke avond als we thuis kwamen had hij alles netjes opgeruimd. We hadden zelf het tegel werk uitgezocht maar jan heeft het netjes beteggeld. ook de prijs was goed en voor het meerwerk vraagt hij ook de hoofdprijs niet. Zoals de overloop laten stuccen (niks voor gevraagd) en extra behang werk .Je kan zien dat hij het leuk vind om het mooi af te leveren. Denkt ook na over de kleine dingentjes die je zelf vergeet. Een echte vakman en ik nodig hem binnen kort uit om het toilet te doen.

Verbouwen van de badkamer, aanleg van een washok en betegelen van het toilet

Super klusser. Jan werkt hard en netjes. Overleg ging ontzettend goed. Zodra hij iets niet zeker wist, overlegde hij altijd. De badkamer, washok en wc ziet er prima uit. Kortom, zeker een aanbeveling!

Badkamer renoveren + toilet betegelen

Het werk dat geleverd is, ziet er goed en vakkundig uit. Hij heeft precies gedaan wat ik in gedachten had en het is erg mooi geworden. Er werd meegedacht waaruit bleek dat hij wist waar hij het over had, erg vakbekwaam.

Verbouwing badkamer

Ik ben zéér tevreden over het werk. Het werk is heel netjes gedaan, alles binnen de afspraken en er werd goed meegedacht over de afwerking. Bij een volgend project ga ik zonder meer weer met Budget Klus in zee.

Vervangen douche

Betrouwbare, vriendelijke vakman. Werk nettjes en denkt met je mee.

Behangen winkelpand 75m2

Onze ervaring is super goed. Bij aanvang van de opdracht bleek de muur niet zo glad als dat het op het eerste gezicht leek. Hij gaf ons de gelegenheid om de muren glad te maken, terwijl hij alvast aan de andere kant is begonnen met behangen. De klus is netjes dezelde dag afgemaakt, zoals afgesproken en het ziet er superstrak uit!

Behangen van een slaapkamer

Hr. Pater heeft onze slaapkamer prachtig behangen. Heel vakkundig en professioneel, Gaat snel aan de slag en houdt zich aan afspraak. Prettige man in de omgang.

Laminaat leggen

Zeer vriendelijk, op tijd en cooperatief. kun je goed in je huis hebben rondlopen.

Bevestigen van staande plinten op de muur

Snelle reactie van de vakman, meteen even komen kijken. Klus meteen geklaard. Prima werk, secuur uitgevoerd.

Eén wand van babykamer behangen

Budget-Klus heeft één wand van onze babykamer voorzien van vliesbehang. Het behang is een grote foto waarbij ervaring bij het aanbrengen nodig is voor een fraai resultaat. Het resultaat is zeer geslaagd!! Wij hebben voor Budget-Klus gekozen omdat deze een scherpe prijs bood, en betrouwbaar overkwam via hun eigen website en het VLOK lidmaatschap. Budget-Klus heeft de verwachting meer dan waargemaakt. Hij kwam op de afgesproken tijd en datum. Ook heeft de vakman nauwkeurig en netjes gewerkt.